Επίθεση Γεννηματά από τη Λάρισα, σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη Λάρισα χαρακτήρισε καταστροφική την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ειδικά στον αγροτικό τομέα και δεσμεύθηκε πως δεν θα επιτρέψει να βυθιστεί η χώρα.

«Δε θα επιτρέψουμε αυτά τα καταστροφικά μέτρα για να βυθιστεί στην ύφεση ο αγροτικός τομέας που κράτησε όρθια την χώρα στα πιο δύσκολα χρόνια» τόνισε μιλώντας στη Λάρισα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η οποία σημείωσε πως «για να βγει η χώρα από την κρίση, χρειάζεται τώρα ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης & αλλαγής της παραγωγικής της βάσης».

Η κυρία Γεννηματά έσπευσε επίσης να κατηγορήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους χειρισμούς της λέγοντας: «αντί αφορολόγητου έφεραν φόρο 26%, προκαταβολή φόρου 100%, κατάργηση αγροτικού πετρελαίου, τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ. Μετά την αποτυχημένη διαπραγμάτευση με τους εταίρους δόθηκε η χαριστική βολή στους αγρότες από την κυβέρνηση» και συνέχισε λέγοντας «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσωπικά με τις προεκλογικές του υποσχέσεις και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα παραπλάνησε τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους. Πριν τις εκλογές μοίρασαν επιταγές χωρίς αντίκρισμα, μοίρασαν κάλπικες επιταγές. Είναι φανερό ότι ύστερα από 7 μήνες διακυβέρνησης της χώρας ότι με βάση τις επιδόσεις της και στην αγροτική πολιτική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνει βαθμό κάτω από την βάση».

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απεύθυνε για ακόμη μία φορά κάλεσμα συνεργασίας και συσπείρωσης αναφέροντας «καλούμε όλες αυτές τις δυνάμεις να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους , να πορευτούμε όλοι μαζί για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στη χώρα. Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε τον ήλιο λίγο ψηλότερα, μπορούμε να οραματιστούμε ξανά μια χώρα περήφανη , μια ύπαιθρο που βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης, ένα αγροτικό τομέα παραγωγικό, σύγχρονο , δυναμικό».
Πηγή: skai.gr