Μεϊμαράκης: Μόνιμος λασπολόγος και δυο φορές κατάδικος ο Καμμένος

«Μόνιμο λασπολόγο» και «κατάδικο δύο φορές», που το όνομά του είναι γραμμένο στη δικογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου χαρακτήρισε σήμερα Παρασκευή τον Πάνο Καμμένο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δίνοντας σκληρή απάντηση στις καταγγελίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη διάρκεια του debate.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι ο κ. Καμμένος έκανε ραντεβού με τον Άκη Τσοχατζόπολο, ενώ έκανε αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον υπαρχηγό του Άκη και του Παπαντωνίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η λασπολογία του Πάνου Καμμένου είχε φτάσει το σημείο να έχει χαρακτηρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο βιβλίο του ως αρχηγό της «17 Νοέμβρη».

Ενέπλεξε στην όλη διένεξη και τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας πως όλη η πιάτσα αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος ανέλαβε να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» διότι ο τέως πρωθυπουργός του έχει υποσχεθεί ότι θα τον επαναφέρει ως υπουργό Άμυνας αν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή.

Κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και τόνισε ότι η υπόληψή του τον ενδιαφέρει περισσότερο κι από την επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές.

Δεν θα στηρίξω τον Τσίπρα για την πρωθυπουργία

Στρέφοντας το βλέμμα του στην κάλπη της 20ης Σεπτεμβρίου και στις δηλώσεις του ότι δεν είναι προσκολλημένος στην πρωθυπουργική καρέκλα, ο κ. Μεϊμαράκης αποσαφήνισε πως ουδέποτε είπε ότι θα υποστηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα για την πρωθυπουργία, ειδικά δε αν η ΝΔ κερδίσει την πρώτη θέση.

Τόνισε επίσης ότι ακόμα και σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχτεί πρώτο κόμμα, ο ίδιος δεν μπορεί να δεχτεί ως πρωθυπουργό και να στηρίξει έναν άνθρωπο που τον έχει αποκαλέσει «ψευτράκο».

Ο κ. Μεϊμαράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δεχτεί για την πρωθυπουργία ένα τρίτο πρόσωπο, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη.
Πηγή: skai.gr