Γεννηματά: Χρειάζεται κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας

Χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πολιτική σταθερότητα και γι αυτό πρέπει να προκύψει μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας και μεγάλης λαϊκής υποστήριξης, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο, επισκέφθηκε την 80ή ΔΕΘ.

«Χρειαζόμαστε κοινωνική ειρήνη και γι αυτό αγωνιζόμαστε η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ. Αγωνιζόμαστε για να επιτύχουμε τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, γι αυτό ζητάμε τη δύναμη του ελληνικού λαού, για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις», είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «Απέναντι στις άγονες αντιπαραθέσεις, στις κοκορομαχίες εμείς θα παρουσιάσουμε τις δικές μας πράσινες γραμμές. Τις πράσινες γραμμές για μια προγραμματική συμφωνία, δεσμευτική, με χρονοδιαγράμματα, με στόχους για το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η χώρα».

Η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοχαρόπουλος ενημερώθηκαν για την 80ή ΔΕΘ από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO και μέλη της διοίκησης και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα Περίπτερα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), της Πυροσβεστικής και το Περίπτερο 3, όπου φιλοξενούνται τα αντίγραφα των «Μαγεμένων».

Νωρίτερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και συζήτησαν για θέματα της πόλης.
Πηγή: skai.gr