Μεϊμαράκης: Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι τηλεπαιχνίδι

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία έδωσε θετική ψήφο, ώστε η χώρα να μη φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι πραγματοποιεί εκλογές-εξπρές, χωρίς να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για διάλογο και τόνισε πως το έκανε αυτό, για να προλάβει πριν έρθουν τα "ραβασάκια" για τον ΕΝΦΙΑ και το 23% ΦΠΑ.

«Φοβάται και το διάλογο. Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί, αλλά και να μην συζητήσουμε;» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και ειρωνικά ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα για το χαρακτηρισμό «ψευτράκος», που ο ίδιος του είχε αποδώσει.

Απευθυνόμενος ουσιαστικά στους αναποφάσιστους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας και αποχής, καθώς τον Ιανουάριο αυτή η ψήφος κόστισε 90 δισ. στη χώρα από τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Πηγή: skai.gr