Γεννηματά: Τσίπρας - Μεϊμαράκης σε γραφική κοκορομαχία για γέλιο και θέαμα

Νέες σκληρές δηλώσεις από την Φώφη Γεννηματά εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων τους οποίους χαρακτηρίζει... κοκόρους που "προσφέρουν θέαμα και γέλιο".

"Ο κ. Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Μεϊμαράκης με τη ΝΔ., σκιαμαχούν για να αναβιώσουν ένα δικομματικό κακέκτυπο χωρίς αρχές, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς δεσμεύσεις", σημειώνει η κυρία Γεννηματά και συνεχίζει χαρακτηριστικά:

Αυτοφοράκιας» ο ένας, «δεν σφάξανε» ο άλλος, προσφέρουν θέαμα και γέλιο".

"Όμως η γραφική κοκορομαχία τους δεν μπορεί να κρύψει τη γύμνια των προτάσεών τους" τονίζει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και διευκρινίζει:

"Ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα. Βρίσκεται έξω και πέρα από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και τον Ελλήνων".

Τονίζει δε ότι: "Οι συνταγές των κοκορομαχιών έχουν δοκιμασθεί, έχουν ξεπερασθεί, έχουν καταδικασθεί στην συνείδηση του λαού. Οι ηγέτες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με τις διπλές εκλογές του 2012 και τις εκλογές του Ιανουαρίου" και σχολιάζει:

"Θα αποτύχουν. Οι πολίτες τους πήραν είδηση. Δεν εγκλωβίζονται και δεν παραπλανούνται".

Περαιτέρω η κυρία Γεννηματά αναφέρεται στο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το οποίο συνοψίζεται σε τρεις λέξεις, όπως λέει η Πρόεδρος: «Μόνο μαζί μπορούμε» και το οποίο "απευθύνεται στα αισθήματα και τη λογική, στα βιώματα και την θέληση των Ελλήνων πολιτών".

"Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων - συνεχίζει η Φώφη Γεννηματά -  απαιτεί από τα Κόμματα και τους κοινωνικούς φορείς ουσιαστικό διάλογο, συνεννόηση, συνεργασία, με στόχο την κατοχύρωση σταθερών λύσεων. Απαιτούν από όλους κοινή δράση για να βγούμε από την κρίση. Για να δώσουμε τέλος στα Μνημόνια".

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι "η ελπίδα απαιτεί δύναμη από ευρείες λαϊκές και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, στόχους και συνεκτικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις".

Τέλος, η κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να αναδειχτεί σε τρίτη δύναμη "που θα επιβάλει την συνεργασία, την πολιτική σταθερότητα με την συμμετοχή και των δύο μονομάχων" αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "δεν θα αφήσουμε να δραπετεύσει κανείς από τις ευθύνες".

Πηγή: skai.gr