Τα πρώτα προεκλογικά σποτ των κομμάτων (video)

Πρόσωπα απλών, καθημερινών πολιτών που προτρέπουν τους ψηφοφόρους να «ξεμπερδέψουν με το παλιό» και να ψηφίσουν αυτόν που «στις 20 Σεπτεμβρίου δεν θα καθίσει στην καρέκλα αλλά θα στέκεται όρθιος», επέλεξε για την προεκλογική καμπάνια του ο ΣΥΡΙΖΑ.



Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους ψηφοφόρους να βάλουν τέλος στα «πειράματα και τα παιχνίδια» που παίζει η κυβέρνηση στην πλάτη τους, τονίζοντας πως η Ελλάδα χρειάζεται «σταθερότητα, ειλικρίνεια και συνεργασία».



Στο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ επιστρέφει ο «μικρός Αλέξης» που αυτή τη φορά έχει σπάσει το αριστερό του χέρι, με τον Πάνο Καμμένο να υπόσχεται στο παιδί ότι θα του μάθει να γράφει εξίσου καλά και με... το δεξί.



Το ΚΚΕ από την πλευρά του, επιστρατεύει για το προεκλογικό του σποτ μια ρήση του Μενέλαου Λουντέμη και διαβεβαιώνει τους πολίτες πως ψηφίζοντας το κόμμα του Περισσού, «υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής»



Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει κάποιο προεκλογικό σποτ, ωστόσο το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα ανάρτησε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο με τον Αντρέα Παπανδρέου που διαβεβαιώνει τους Έλληνες ψηφοφόρους ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».


   
Τα σκήπτρα του ηλεκτρονικού προεκλογικού αγώνα κρατά, μέχρι στιγμής, η Ένωση Κεντρώων με οχτώ βίντεο. Στο πιο διαδομένο από αυτά, ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται να μπαίνει σε μία δημόσια υπηρεσία και να διορθώνει «τα κακώς κείμενα» τακτοποιώντας, παράλληλα, το γραφείο ενός υπαλλήλου.

   
Πηγή: skai.gr