Κλείσιμο

Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικές καθώς «δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές» διεμύνησε από την Κρήτη όπου πραγματοποιεί προεκλογική περιοδεία ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ζήτησε ακόμη να δώσουν οι πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ, όπως είπε.

Αφού κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι ανακόπτει την «πορεία που είχαμε χαράξει» και οδηγεί τη χώρα σε εκλογές, πρόσθεσε ότι «οι εκλογές αυτές θέλαμε να μας δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξουμε τα επιχειρήματα μας και οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη έχοντας κρίνει τα πεπραγμένα του 7μήνου της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου».

Η Νεάπολη και ο Άγιος Νικόλαος Λασιθίου ήταν οι πρώτοι σταθμοί της διήμερης περιοδείας του κυρίου Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε συναντήσεις με την αντιπεριφερειαρχη Πελαγία Πετράκη , δημάρχους και φορείς της Αυτοδιοίκησης. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε περαιτέρω με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού, τις ελλείψεις των υποδομών υγείας, στα θέματα της ανεργίας αλλά και του τουρισμού.

Κατά τη συζήτηση ο κύριος Μεϊμαράκης τόνισε ότι «θα πρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη για να λύσουμε τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε μια βασική κατεύθυνση προκειμένου να συνεννοούμαστε». 

Χαρακτήρισε τέλος πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας την επόμενη πενταετία.



Πηγή: skai.gr