Θεοδωράκης: Αν δεν εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο θα έχουμε και τέταρτο

Το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, αν δεν εφαρμοστεί θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Θα πρέπει, όπως προσέθεσε, να υπάρξει μια ομάδα όχι τεχνοκρατική αλλά με ειδικές γνώσεις, ομάδα με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει κάποιες αδικίες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τις διορθώσουμε.

Σε σχέση με το τρίτο μνημόνιο ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα. 

Επιπλέον είπε ότι στο Ποτάμι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λύσει ζητήματα στην κοινωνία και που γνωρίζουν την σημερινή πραγματικότητα διότι έχουν δουλέψει και ξέρουν τι θα πει δουλειά. 

Ο κος Θεοδωράκης σχετικά με τις πολιτικές συμμαχίες δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι. 

Είπε τέλος ότι είναι τρελός όποιος σκέπτεται νέες εκλογές. "Δεν υπάρχουν περιθώρια για μπαλκόνια και αφίσες", τόνισε χαρακτηριστικά. 
Πηγή: skai.gr