Κλείσιμο

Βούλτεψη: Η Αυγή επαναλαμβάνει τα ψεύδη του Σκουρλέτη

Ψευδές και συκοφαντικό «από την αρχή ως το τέλος», χαρακτηρίζει η Σοφία Βούλτεψη το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγής που υποστηρίζει ότι οι εκπρόσωποι της Ν.Δ. «διεκδίκησαν στο όνομα των καναλαρχών αποζημίωση 6 εκατομμύρια ευρώ για τον τηλεοπτικό χρόνο που θα παραχωρηθεί στα κόμματα».

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί την εφημερίδα ότι επαναλαμβάνει «τα ψεύδη που διέσπειρε» ο κ. Σκουρλέτης, εκτιμώντας πως η Αυγή «σκοπίμως παραλείπει» την χθεσινή απάντηση της κ. Βούλτεψη.

«Η αλήθεια είναι ότι το ποσό των 6 εκατομμύρια ευρώ ήταν πρόταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Ροδόλφου Μορώνη, ο οποίος είπε ότι θα αναφερθεί μεν το ποσό, αλλά καλό είναι, για ευνόητους λόγους, να αποφευχθεί η ανάλυσή του», προσθέτει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μάθει να χτίζει με μοναδικό υλικό τη λάσπη», συνεχίζει η κα Βούλτεψη. «Η δική μας ένσταση ήταν ως προς την ανάγκη να υπάρχει αναλυτικά καταγεγραμμένο τι αντιστοιχεί σε κάθε κόμμα (...) τους είπαμε μάλιστα ότι αντί να προσπαθούν να κρύψουν το ποσό με διάφορα τεχνάσματα, να το αφαιρέσουν εντελώς».

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον κ. Μανιτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης ώστε «να αποκαλυφθεί το ψεύδος» ενώ για τον κύριο Σκουρλέτη σχολίασε, κλείνοντας: «...τι να περιμένει κανείς από τον κ. Σκουρλέτη που στις 20 Μαρτίου 2015, μιλώντας στον Αντέννα, είχε δηλώσει: “Δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός αν περιλαμβάνει έστω και ένα μνημονιακό μέτρο. Να είμαστε απόλυτα καθαροί. Κρατήστε την ημερομηνία και την ώρα που σας το λέω”! Τις κρατάμε τις ημερομηνίες και τις ώρες, κ. Σκουρλέτη! Όπως και τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της “Αυγής”».
Πηγή: skai.gr