Κλειδώνουν τα debate των πολιτικών αρχηγών

Σε σημερινή επικοινωνία τους οι εκπρόσωποι τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, κυρίες Γεροβασίλη και Γαβρά, φαίνεται ότι συνεφώνησαν στους όρους και πάντως στις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν τα σχετικά debates. 

Στις 10 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκε η τηλεμαχία με συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και στις 14 Σεπτεμβρίου η πρόσωπο με πρόσωπο "μάχη" των κυρίων Τσίπρα και Μεϊμαράκη, που επανειλημμένα είχε ζητήσει η ΝΔ.  


Το Ποτάμι έχει εκφράσει την διαφωνία του με τους όρους διεξαγωγής των τηλεμαχιών, ωστόσο δεν έχει αντιρρήσεις για τις προτεινόμενες ημερομηνίες.
 
Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν σύμφωνοι και έτοιμοι να συμμετάσχουν στην τηλεμαχία, χωρίς να προβάλλουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για τους όρους διεξαγωγής. 
 
Το ΚΚΕ τέλος διαφωνεί με το δικομματικό debate αλλά και με την ιδέα του debate αυτή καθ αυτή. Ωστόσο ο Περισσός έχει γνωστοποιήσει ότι η ηγεσία του κόμματος θα συμμετάσχει σε κοινή τηλεμαχία όλων των πολιτικών αρχηγών, χωρίς να θέτει ζήτημα ημερομηνίας ή διαφωνίας με κάποιον από τους όρου διεξαγωγής.
Πηγή: skai.gr