Κλείσιμο

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τον πολιτικό μας λόγο, θα αντιγράψει και τη ΛΑΕ

Για αντιγραφή του πολιτικού της λόγου, με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Η Ελλάδα μπροστά», κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.

«Η διάσπαση και η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήξει και την επικοινωνιακή του ομάδα. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι αντιγράφει τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας που συμπυκνώνεται γύρω από τη φράση “Η Ελλάδα μπροστά”» δηλώνει η Συγγρού.

Όπως αναφέρει η ΝΔ τη φράση αυτή «ήδη χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην ομιλία του στην Χαλκίδα, αλλά και που ήδη υπήρχε στα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας».

«Το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μάλλον να αντιγράψει και το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη» καταλήγει σκωπτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επισυνάπτοντας φωτογραφία του κ. Μεϊμαράκη με το σύνθημα "Η Ελλάδα μπροστά", αλλά και το διαφημιστικό της σποτ για να τεκμηριώσει τα επιχειρήματά της περί αντιγραφής.

Nωρίτερα, το κόμμα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «συνεχίζει απροκάλυπτα τη νέα προσπάθεια εξαπάτησης» φορώντας και πάλι το «αντιμνημονιακό προσωπείο» του, με αφορμή τις δηλώσεις του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πηγή: skai.gr