Κλείσιμο

Αμανατίδης: Να υπερασπισθούμε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης της Αριστεράς

«Τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα είναι διάστημα σημαντικών προκλήσεων. Πριν εφτά μήνες γιορτάσαμε την πρώτη ιστορική νίκη. Τώρα, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, είμαστε πιο ώριμοι και έχουμε ισχυρότερες κοινωνικές δεσμεύσεις. Είμαστε υπερήφανοι για ό, τι έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε τη σύνεση να δεχθούμε, ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να γίνουν. Δεν είμαστε πλέον αρχάριοι στη διακυβέρνηση, και συνεχίζουμε με αυξημένη επίγνωση ευθύνης», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Σκιαγραφώντας τ
ους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επικείμενης εκλογικής μάχης, αναφέρει ότι «υπάρχουν τρία πράγματα πρέπει να κάνουμε το επόμενο διάστημα: να υπερασπισθούμε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης της Αριστεράς, να εξηγήσουμε το όραμά μας και να επιδιώξουμε τη διεύρυνση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ». Επισημαίνει ότι οι λύσεις πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στα σημερινά προβλήματα και τονίζει την ανάγκη «να διατηρήσουμε τη φιλοδοξία μας και τα ιδανικά μας, και να είναι τόσο ριζοσπαστικά τώρα, όπως και τον Γενάρη, που συνέβη η μεγάλη αλλαγή».

Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Αμανατίδης υποστηρίζει ότι η ενισχυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία «θα δώσει στη χώρα και την κυβέρνηση μία περίοδο πολιτικής σταθερότητας, που θα επιτρέψει στις πολιτικές μας να αρχίσουν να φέρνουν αποτελέσματα και θα μας δώσει τη δυνατότητα ενός μακροπρόθεσμου οικονομικού, κοινωνικού και εθνικού σχεδιασμού».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ