Μητρόπουλος: Θα ξαναρωτήσω τον Τσίπρα εάν με θέλει υποψήφιο

Την πεποίθησή του ότι θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στο Mega ο Αλέξης Μητρόπουλος παρά τις πληροφορίες για προβληματισμό στην Κουμουνδούρου σχετικά με την υποψηφιότητά του.

«Μετά το "παρών" που είπα στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχω επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα» σημείωσε ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή να τού πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της φοροδιαφυγής, για την οποία ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του από τον εισαγγελέα, επανέλαβε ότι έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια πράγμα που γνωρίζει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ερευνήσω εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό» σημείωσε.
Πηγή: skai.gr