«Έφοδος» Θεοδωράκη στο ΚΑΤ – Το 5ευρο είναι οι μειώσεις στις συντάξεις

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΚΑΤ πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Για τις δημοσκοπήσεις, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι «τα γκαλόπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις».

«Τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, θα έχουμε διαφορετική εικόνα, η αίσθηση μας είναι ότι το Ποτάμι θα πάει πολύ καλά και θα είναι κόμμα - ρυθμιστής μετεκλογικά» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όσον αφορά την υγεία, επισήμανε ότι το ΚΑΤ έχει 200.000 επισκέψεις το χρόνο, και 15.000 επεμβάσεις, καταγγέλλοντας ότι με λίγους περισσότερους νοσηλευτές θα διεξάγονταν 30.000 επεμβάσεις, αλλά δεν γίνεται ο διαγωνισμός γιατί είναι με κριτήρια ΑΣΕΠ και η κυβέρνηση προτιμά με μπαλώματα δικές της τοποθετήσεις.

«Πρέπει να κάνουμε δυο πράγματα... Να στηρίξουμε τους ανθρώπους που κρατούν όρθιο το σύστημα υγείας, και το δεύτερο να επισημάνουμε τις ελλείψεις, να φωνάξουμε να διαπραγματευθούμε» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Καταργήσαμε το 5ευρο και βάλαμε φόρο για την υγειονομική περίθαλψη 6% στις συντάξεις» δήλωσε δε, για την κατάργηση των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, εξηγώντας ότι στα νοσοκομεία οι φτωχοί δεν θα πληρώνουν ούτε 1 ευρώ ενώ «οι υπόλοιποι από εμάς που έχουμε θα πρέπει να πληρώνουμε».
Πηγή: skai.gr