Προεκλογικό θέμα με Μητρόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδει σκληρά ο ίδιος

Προεκλογικό ερωτηματικό έχει προκύψει στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής θα είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, μετά και το αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του, λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας για παλιές φορολογικές υποθέσεις.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος ήταν ένας από τους βουλευτές που ψήφισαν «παρών» στην κρίσιμη ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο, παρά το γεγονός ότι είχε υπερψηφίσει και τις δυο δέσμες προαπαιτούμενων.

Σκληρή απάντηση έδωσε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος, λέγοντας πως δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι στην Πολιτική Γραμματεία ενός αριστερού κόμματος βρέθηκε κάποιος να «ψελλίσει» τέτοια «αθλιότητα» σε βάρος του.

Ο πρώην βουλευτής επισήμανε πως έμεινε «εμβρόντητος» από την είδηση και υπογράμμισε πως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν το δίκιο του στην υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά την απόφασή του να ψηφίσει «παρών» για το νέο πρόγραμμα στήριξης, είπε ότι μετά την ψηφοφορία εξήγησε την απόφασή του στον Αλέξη Τσίπρα και τον ρώτησε αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, με τον πρωθυπουργό να του απαντά πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

Νωρίτερα, από το περιβάλλον του κ. Μητρόπουλου έβγαινε σαφές μήνυμα πως ο πρώην αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου θα είναι υποψήφιος, ενώ εκφράζεται και η βεβαιότητα πως θα αναδειχθεί πρώτος στην περιφέρειά του.
Πηγή: skai.gr