Μεϊμαράκης: Πέρασε η εποχή των μονοκομματικών κυβερνήσεων και των «σωτήρων»

Για τέλος της εποχής των μονοκομματικών κυβερνήσεων, και των «σωτήρων», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναδεικνύοντας την ανάγκη συνεννόησης ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

«Ήθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα, ότι όλοι πρέπει να συνεργαζόμαστε θεσμικά, για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Πέρασαν οι εποχές που οι μονοκομματικές κυβερνήσεις και που "σωτήρες" μπορεί να έδιναν από μόνοι τους λύσεις. Απαιτείται από τη συνθετότητα και την πολυπλοκότητα των προβλημάτων να μπορούμε να συζητάμε οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεννοούμεθα, να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση και σύνθεση για να βρίσκουμε λύσεις» σημείωσε από τη Βοιωτία όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, «η ΝΔ ιδιαίτερα σε αυτή την προεκλογική περίοδο δεν θα πλειοδοτήσει σε υποσχέσεις, δεν θα δεσμευτεί για λύσεις και υποσχέσεις που οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν θα υλοποιηθούν. Δεσμεύεται όμως ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημοκράτες που έχουν άποψη, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν, ανεξαρτήτως τι πίστευαν, για να βρούμε τις λύσεις. Και οι πολίτες να αποκτήσουν και πάλι την εμπιστοσύνη τους συνολικά στο πολιτικό σύστημα.»

Σημειώνεται ότι απόψε Παρασκευή, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 9 παρουσιάζεται η πρώτη μεγάλη προεκλογική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Πηγή: skai.gr