Καμμένος προς Χαϊκάλη: Αποδείξεις για την off shore ή δεν θα είσαι υποψήφιος

Τελεσίγραφο στον Παύλο Χαϊκάλη να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενά του για την off shore εταιρεία έδωσε ο Πάνος Καμμένος, προειδοποιώντας τον ότι στην αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, σε επικοινωνία του με τον κ. Χαϊκάλη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την off shore, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα του. O κ. Χαϊκάλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 4 το απόγευμα για να δώσει διευκρινίσεις για το θέμα που έχει ανακύψει. 

"Δίνουμε ένα ανελέητο αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις αλλά δεν αποδεχόμαστε ούτε την συγκάλυψη" ανέφερε νωρίτερα για την υπόθεση στον Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Πέμπτη, ο τέως αναπληρωτής υπουργός παραδέχτηκε μεν πως συνεργαζόταν με την εν λόγω επιχείρηση, όμως τόνισε πως δεν πρόκειται για off-shore, αλλά για εταιρεία που έχει έδρα τη Λευκωσία, είναι απολύτως νόμιμη βάσει των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν πραγματοποιεί τριγωνικές συναλλαγές. "Αν η εταιρεία ήταν στη Γερμανία, θα γινόταν αυτή η κουβέντα;" διερωτήθηκε ο κ. Χαϊκάλης.

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr