Κλείσιμο

Αριστερή Πλατφόρμα: Η κυβέρνηση ψάχνει διάτρητα άλλοθι για εκλογές - εξπρές

"Η κυβέρνηση, με την επίθεσή της στην Αριστερή Πλατφόρμα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι προφανές ότι στο μόνο που αποβλέπει είναι να βρει διάτρητα άλλοθι για άμεσες εκλογές-εξπρές", απαντούν κύκλοι της συνιστώσας στην  Όλγα Γεροβασίλη που τους κατηγόρησε ότι δεν στήριξαν επαρκώς την κυβέρνηση.

Στην απάντηση επισημαίνεται ότι "η κυβέρνηση, όσο κι αν πελαγοδρομεί και αμπελοφιλοσοφεί σε βάρος της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει στο λαό ότι συνομολόγησε με Μέρκελ και Σόιμπλε ένα νέο Μνημόνιο λιτότητας και εξόντωσης της κοινωνίας, ένα Μνημόνιο ξεπουλήματος της χώρας και υποτέλειας».

"Τίποτα και κανένα εκλογικό τέχνασμα δεν μπορεί να διασώσει τη νέα, καταστροφική συναίνεση, που εκφράστηκε στη Βουλή από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την κυβέρνηση, με την από κοινού ψήφιση του τρίτου Μνημονίου" καταλήγει η Πλατφόρμα. 

"Η Αριστερή Πλατφόρμα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τις δηλώσεις τους σήμερα γνωστοποίησαν ότι αποφάσισαν να καταψηφίσουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι εδώ και τρία χρόνια οι ίδιοι καταψήφιζαν και δεν έδειξαν καμιά εμπιστοσύνη σχεδόν σε όλες τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής τα τελευταία χρόνια ακριβώς διότι δεν περιείχαν την προοπτική υιοθέτησης της δραχμής" είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

"Λυπηρό το κατάντημα προσώπων της Αριστεράς σε σκληρή μνημονιακή αντίληψη" ήταν η πρώτη –εξίσου σκληρή- αντίδραση στελέχους της Αριστερής Πλατφόρμας στον ΣΚΑΪ.
Πηγή: skai.gr