Κλείσιμο

Ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση - Αιχμές Μηλιού για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση

Αναζωπυρώνεται το ζήτημα της παραμονής του Γιάννη Πανούση στην κυβέρνηση, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι μαζεύονται υπογραφές για την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα.

Οι δημόσιες παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη (όπως λχ. οι δηλώσεις του για τον Γιάνη Βαρουφάκη), έχουν προκαλέσει ενόχληση στο κυβερνών κόμμα, ενόχληση που κατέστη σαφής και στη συνεδρίαση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη με αντικείμενο οργανωτικά θέματα. 

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού με αφορμή την παρουσία του κ. Πανούση στην κυβέρνηση άφησε και ο πρώην υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός 

«Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας» σχολίασε με νόημα.

«Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του» πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ατυχείς και προβληματικές, χαρακτήρισε από την πλευρά στην Εφημερίδα των Συντακτών τις δηλώσεις του Γιάννη Πανούση, η εκπρόσωπος του Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, προσθέτοντας μάλιστα ότι η συνολική του στάση δεν βοηθά στο έργο της κυβέρνησης.
Πηγή: skai.gr