Κλείσιμο

Επίθεση της ΝΔ στον πρωθυπουργό για το μεταναστευτικό

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το μεταναστευτικό εξαπολύει η ΝΔ με κοινή δήλωση των τομεαρχών Τουρισμού Μ.Κόνσολα, Δημόσιας Τάξεως Δ. Κυριαζίδη και Ναυτιλίας Ν. Μηταράκη. Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσαν εκ νέου ερώτηση στους συναρμόδιους υπουργούς, απαιτώντας άμεσες και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Όπως αναφέρουν, για το θέμα αυτό ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής «αποφάσισε να πληροφορήσει ότι όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με τις ανησυχητικά αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές και εμφανίστηκε στη Βουλή για να παρουσιάσει τις ανύπαρκτες δράσεις της στον τομέα αυτό», ενώ «η πραγματικότητα τον διαψεύδει καθημερινά και τα όσα είπε συνιστούν, για όσους βιώνουν το πρόβλημα, απόπειρα πρωτοφανούς κοροϊδίας και εμπαιγμού».

Κατηγορούν ακόμη την κυβέρνηση ότι «φυγομάχησε κρυπτόμενη για παραπάνω από τρεις μήνες» και προσθέτουν ότι «οι ερασιτεχνισμοί και τα ευφυολογήματα της αρμόδιας υπουργού "μετουσιώθηκαν" σε έργα και η προκλητική αδράνεια σε "πράξεις"».

«Με αφορμή τη γενικόλογη και αοριστολογική τοποθέτηση του κ. Τσίπρα καταθέσαμε εκ νέου ερώτηση στους συναρμόδιους Υπουργούς, απαιτώντας άμεσες και συγκεκριμένες απαντήσεις για το φλέγον αυτό ζήτημα» καταλήγουν στην κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες.
Πηγή: skai.gr