Κλείσιμο

Βαρεμένος: Δεν κάνει να λες «όχι» στη συμφωνία χωρίς πρόταση

Αιχμές για τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας κυρίως, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος. Στη σκιά της δήλωσης Λαφαζάνη, ο κ. Βαρεμένος τόνισε «δεν κάνει να λες ‘όχι’ (στη συμφωνία) χωρίς να λες πρόταση... Ποια είναι η πρόταση;»

«Συνάδελφος στην ΚΟ είναι υπέρ του Grexit, αλλά δηλώνει ότι η ασύντακτη χρεοκοπία δεν είναι λύση... Εφόσον δεν είναι, πρέπει να προσδιορίσουμε τι είναι η λύση» σημείωσε ο κ. Βαρεμένος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «πάνω απ’ όλα είναι η χώρα, και η χώρα πρέπει να παραμείνει στην ΕΕ όχι μόνο για οικονομικούς, αλλά και για γεωπολιτικούς λόγους.»

«Η συμφωνία είναι σκληρή... Πρέπει να μοχλεύσουμε το πακέτο Γιούνκερ 35 δισεκ. ευρώ για να ενισχύσουμε παραγωγικά συγκεκριμένες ομάδες όπως τους αγρότες, οι υφεσιακές συνέπειες πρέπει να αντιρροπηθούν από κάπου» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρεμένο, «τα Grexit πρέπει να τελειώσουν». Είμαστε χειροπόδαρα δεμένοι, κάποιοι έχουν κουλτούρα μαζικών αντιποίνων, και πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας για να απαντήσουμε».
Πηγή: skai.gr