Το Ποτάμι: Μεθοδεύσεις με το ψηφοδέλτιο - Να αντικατασταθεί ο Βούτσης

Την αντικατάσταση του υπουργού Εσωτερικών Νίκος Βούτση με υπηρεσιακό υπουργό  ζητεί Το Ποτάμι ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, καυτηριάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να προτάξει το «όχι» στη ψηφοδέλτιο.

«Ο φόβος της ήττας κάνει τους τυχοδιώκτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να χρησιμοποιούν μεθόδους, που δε θα τολμούσε καμία δημοκρατική κυβέρνηση. Αντί για δύο ψηφοδέλτια με “ναί” και “όχι” φτιάχνουν ένα ψηφοδέλτιο με το πρωτοφανές, να προηγείται το “όχι” του “ναι”! Μοιράζουν αυθαίρετα τον τηλεοπτικό χρόνο 70% υπέρ του “όχι” και 30% υπέρ του “ναι”. Και τέλος ο κ. Τσίπρας δείχνοντας πολιτική δειλία αποφεύγει να απαντήσει στην πρόκληση του Σταύρου Θεοδωράκη να γίνει ντιμπέιτ με τους όρους που θέλει, με τους δημοσιογράφους που θέλει, στο κανάλι που θέλει» σημειώνει η Σεβαστουπόλεως.

Στο πλαίσιο αυτό, Το Ποτάμι ζητάει την αντικατάσταση του υπουργού Εσωτερικών με υπηρεσιακό υπουργό όπως επιβάλλουν οι ελληνικοί αλλά και οι ευρωπαϊκοί κανόνες. «Οι πρακτικές δικτατορικού τύπου δε θα γίνουν ανεκτές από τους πολίτες. Την Κυριακή το ΝΑΙ θα είναι και για την δημοκρατία» καταλήγει το κόμμα.

Στο μεταξύ, το κόμμα ανάρτησε στο διαδίκτυο
και αυτό το τρικάκι:
https://www.skai.gr/files/1/astelios/skaiphotos/potuntitled.jpg

Πηγή: skai.gr