Κλείσιμο

Αριστερή Πλατφόρμα: Οι πιστωτές στέλνουν τελεσίγραφα, η κυβέρνηση αντιπροσωπείες

Καυστικότερη από ποτέ για τη στάση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών εμφανίζεται η Αριστερή Πλατφόρμα μέσω του ιστότοπού της iskar.gr.

«Οι πιστωτές στέλνουν τελεσίγραφα και η κυβέρνηση αντιπροσωπείες» είναι το δηκτικό σχόλιο της Αριστερής Πλατφόρμας στο βασικό άρθρο του πόρταλ που αναρτήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, και ενώ είχε γίνει γνωστό ότι οι κ. Δραγάσκης, Παππάς, Τσακαλώτος και Χουλιαράκης μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για να κομίσουν νέες προτάσεις στους θεσμούς. «Ώρα μηδέν για την πορεία της χώρας... Αντίσταση ή Υποταγή» είναι το μήνυμα της συνιστώσας.

«Τούτη την κρίσιμη ώρα για τον ελληνικό λαό και τον τόπο και ενώ οι απειλές και οι εκβιασμοί από τους ιμπεριαλιστικούς κύκλους της δύσης εντείνονται, η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να μην υποχωρήσει μπροστά στους κυνικούς εκβιασμούς και στα ωμά τελεσίγραφα» διαμηνύει. «Το μόνο καθήκον για την κυβέρνηση αποτελεί μια συμφωνία η οποία πρέπει να επιτευχθεί μόνον εάν ωφελεί τον λαό και τον τόπο» ξεκαθαρίζεται στο άρθρο.

«Το πραγματικό δίλημμα των ημερών και αυτό που πρέπει να θέσει η κυβέρνηση προς τον ελληνικό λαό και προς τους δανειστές και να επιμείνει σε αυτό είναι να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από μια συμφωνία ασύμβατη με το ριζοσπαστικό πρόγραμμα. Η χώρα διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις που παρά τις προσωρινές δυσκολίες, μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για ελπιδοφόρες προοδευτικές εξελίξεις» επαναλαμβάνει.
Πηγή: skai.gr