Κλείσιμο

Το Ποτάμι: Λεφτά υπάρχουν για την προσωπική προβολή της προέδρου

Στην καταγγελία ότι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκροτεί αμειβόμενη επιτροπή για την προβολή της –σε μια εποχή έντονης οικονομικής στενότητας- προχωρά το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για κίνηση σκάνδαλο και προκλητική ενέργεια. «Λεφτά υπάρχουν» αναφέρει σκωπτικά. 

«Tη στιγμή που από τα νοσοκομεία λείπουν και τα στοιχειώδη και το υπουργείο Παιδείας αναζητούσε επί μέρες λίγες χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν οι Έλληνες μαθητές στη μαθηματική Ολυμπιάδα, η πρόεδρος της Βουλής προχωράει σε άλλη μια κίνηση- σκάνδαλο: συγκροτεί αμειβόμενη επιτροπή για την προώθηση του έργου της! Πρόκειται για άλλη μια προκλητική ενέργεια στο πλαίσιο της προσωπικής στρατηγικής που ακολουθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου. Η επιτροπή που συστήνει αποτελείται από 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος Γενικός Γραμματέας της Βουλής και άτομα του στενού της περιβάλλοντος, πρόσωπα που την συνοδεύουν άλλωστε στα ταξίδια της στο εξωτερικό» υποστηρίζει η Σεβαστουπόλεως.

«Από το 2010, όταν ξέσπασε η κρίση, οι κάθε είδους επιτροπές στο δημόσιο έπαψαν να είναι επ’ αμοιβή. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την πρόεδρο να φροντίσει "τα δικά της παιδιά", όπως άλλωστε κάνουν όλο και πιο συχνά πλέον τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταλήγει Το Ποτάμι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε μεταξύ άλλων για την πρόεδρο της Βουλής ότι χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή και ότι λειτουργεί σαν πρωθυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Πηγή: skai.gr