Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε μια συμφωνία – Επικίνδυνοι όσοι ζητούν ρήξη

«Θα ψηφίσουμε μια συμφωνία που θα μας κρατήσει στην Ευρώπη και αμέσως μετά θα δώσουμε τη μάχη για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές» τόνισε την Κυριακή από την Κρήτη όπου βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, προειδοποιώντας ότι όσοι ζητούν ρήξη είναι επίκινδυνοι.

«Το Ποτάμι δεν έχει συνιστώσες και ως εκ τούτου δεν έχω τα προβλήματα που έχει ο κ.Τσίπρας. Η δική μας απόφαση είναι ομόφωνη» σημείωσε, τονίζοντας ότι. «οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί που συστεγάζονται σήμερα στην κυβέρνηση δεν μπορούν να προσφέρουν λύσεις προς όφελος των πολλών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

«Το γεγονός αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον και οι φιλοευρωπαϊστές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αρχίσει να νιώθουν μια αφόρητη μοναξιά. Ελπίζω μόνο στο τέλος της ημέρας να μην γίνουν οι κομπάρσοι σε ένα έργο καταστροφής που θα συνυπογράφουν ιδεοληπτικοί αναχρoνιστές και γραφικοί ψεκασμένοι» προειδοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης προειδοποίησε δε ότι «όσοι ζητούν ρήξη, στάση πληρωμών, πτώχευση και επιστροφή στη δραχμή είναι επικίνδυνοι. Αυτά τα τέσσερα είναι αλληλένδετα. Είναι το ντόμινο που θα διαλύσει την κοινωνία. Δεν ξέρω αν υπηρετούν σκοπιμότητες ή είναι αφελείς, το γεγονός όμως δεν αλλάζει: παίζουν με τη φωτιά και πρέπει να απομονωθούν.»
Πηγή: skai.gr