Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Τσακαλώτου για τις διαπραγματεύσεις

Αντιπαράθεση με αιχμές ακόμη και από τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο που αναλαμβάνει τον συντονισμό της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, προκάλεσε στη Βουλή η υποβάθμιση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μετά την πρόκληση του Άδωνι Γεωργιάδη που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Τσακαλώτο για το νέο του ρόλο, συνδέοντάς το και με την σημερινή άνοδο του Χρηματιστηρίου, ο κ. Τσακαλώτος αντέτεινε ότι «Όποιος διαπραγματεύεται κάνει λάθη» και πρόσθεσε προκαλώντας αίσθηση «Επειδή μαθαίνουμε από τα λάθη μας, κάνουμε συνεχώς βελτιώσεις για να συντονιζόμαστε καλύτερα, διότι αυτό απαιτεί ο καιρός και η διαπραγμάτευση».

«Είναι αλήθεια ότι μαθαίνετε από την διαπραγμάτευση, αλλά μαθαίνετε στου Κασίδη το κεφάλι» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας ότι όταν η ΝΔ έλεγε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να υπογράφει παράταση του μνημονίου χωρίς να παίρνει χρήματα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για κινδυνολόγους.

«Εγώ με την καλή μου την καρδιά σας ευχήθηκε καλή επιτυχία. Έπρεπε από αστική ευγένεια να μου απαντήσετε ευχαριστώ. Αφήστε λοιπόν τα πολλά λόγια και πιάστε δουλειά» συνέστησε ο κ.. Γεωργιάδης για να λάβει την απάντηση από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως «Η ευγένεια δεν συζητείται φαίνεται στην πράξη».

Πηγή: skai.gr - Πηνελόπη Γκάλιου