Θεοδωράκης: Οι αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα

Οι αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Ισπανία, σχολιάζοντας την αλλαγή στη σύνθεσή της που αποφάσισε την Κυριακή ο πρωθυπουργός.

«Έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο. Θα έπρεπε πολύ νωρίτερα-και το είχαμε πει στον Πρωθυπουργό από τον Φλεβάρη κιόλας-να υπάρξει μια συνετή διαπραγματευτική ομάδα η οποία θα έφερνε ένα άμεσο αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε βγει εκτός ορίων και κυρίως η οικονομία και η κοινωνία είναι εκτός ορίων. Καλές είναι λοιπόν οι αλλαγές αλλά καλύτερα από όλα είναι να παρθούν επιτέλους κάποιες αποφάσεις από τον Πρωθυπουργό. Να μη νοιάζεται να ισορροπεί ανάμεσα στη Βαβέλ την κυβερνητική αλλά να δώσει αυτός άμεσα τις λύσεις.» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε το πρωί με τον σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργό της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο. «Ήταν οκτώ χρόνια Πρωθυπουργός στην Ισπανία και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις που αφορούσαν τη χώρα μας. Άρα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να συζητάς μαζί του. Γιατί είναι ένας σοσιαλιστής- ρεαλιστής» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι «είναι ανησυχητικό ότι η χώρα μου έχει καταφέρει να χάσει τους συμμάχους της. Γιατί είναι άλλο να μάχεσαι απέναντι στον Σόιμπλε ή στους Φινλανδούς και άλλο να είναι απέναντί σου και οι 18 χώρες. Είναι πολύ ανησυχητικό. Και πρέπει κάτι να κάνουμε. Και εμείς προσπαθούμε κάτι να κάνουμε.»
Πηγή: skai.gr