ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ευνουχίζει τον Βαρουφάκη

«Η κυβέρνηση ευνουχίζει τον Βαρουφάκη» δηλώνει η Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τις αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός. «Ή θα προσχωρήσουν στην πολιτική μας ή θα καταστρέψουν τα πάντα» προειδοποιεί.

Ειδικότερα,
όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ, «αφού χάθηκαν τρεις ολόκληροι μήνες από τις εκλογές, αφού επιδεινώθηκαν όλα τα μεγέθη της οικονομίας, αφού στέγνωσε όλη η ρευστότητα και αφού η χώρα έφτασε στο αμήν, η κυβέρνηση αλλάζει την διαπραγματευτική ομάδα, ευνουχίζει τον κ. Βαρουφάκη, αποσύρει τους συνεργάτες του και προσπαθεί να στείλει στους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ μήνυμα πολιτικής βούλησης για συμφωνία».

«Τι συμβαίνει; Οι υπερήφανοι και σκληροί διαπραγματευτές προσδιορίζουν την ομάδα τους με βάση τις οδηγίες των ξένων ή κατάλαβαν πόσο επικίνδυνο για τη χώρα ήταν το παιχνίδι που έπαιζαν έως τώρα για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης;» διερωτάται.

«Ας δώσουν μια απάντηση στα στελέχη τους και κυρίως στον ελληνικό λαό που γέμισαν ψέμματα και ψευδαισθήσεις» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας ότι «ας καταλάβουν, όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο, ότι ή θα προσχωρήσουν στην πολιτική μας παραδεχόμενοι τις συκοφαντίες και τα ψέμματα πέντε ολόκληρων ετών ή θα καταστρέψουν τα πάντα.»
Πηγή: skai.gr