Δένδιας: Πρέπει να στηριχθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση

Νέα ηγετική εμφάνιση του Νίκου Δένδια, ο οποίος εξαπέλυσε βολές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά χωρίς πάντως να ζητήσει ευθέως την παραίτηση του.

Η ΝΔ, υποστήριξε ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών, θα αναγκαστεί να καταφύγει σε συνέδριο, γεγονός που θα επιβληθεί εκ των πραγμάτων και υπογράμμισε ότι το κόμμα του συμπεριφέρεται με άρνηση και επιθετικότητα απέναντι στην κυβέρνηση, επιδιώκοντας την κυβερνητική δικαίωση της σα να λέει στον Ελληνικό λαό ότι «πρέπει να μετανιώσεις μέσα σε 60 ημέρες για αυτό που ψήφισες». «Προσβάλλουμε έτσι τον Ελληνικό λαό» σημείωσε.

Ο κ Δένδιας υποστήριξε, ότι θα πρέπει να στηριχθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για εθνικούς λόγους. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα αντιπολιτευτικής τακτικής τον Γεώργιο Ράλλη που συνεχάρη τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μετά τη νίκη του το 1981, παρότι μετά έβαλε τα κλάματα. Η ΝΔ, όπως δήλωσε, αισθάνεται υπερήφανη για την τότε συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, η ΝΔ πρέπει να αποφασίσει πρώτα ποια είναι και που πάει και μετά να αποφασίσει ποιος θα το εκφράσει αυτό.
Πηγή: skai.gr