Γεωργιάδης: Γιατί η πρόεδρος δεν διαψεύδει ότι απείλησε με απόλυση; (tweets)

Την καταγγελία ενός πολίτη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να απείλησε υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων με απόλυση επειδή δεν άλλαξε λάστιχο στο όχημά της, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

«Αναρωτιέμαι η κυρία Κωνσταντοπούλου γιατί δεν διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα που την φέρουν να απείλησε εργαζόμενο με απόλυση;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακόμη, o βουλευτής της ΝΔ παρέθεσε μια φωτογραφία με συνεργείο μηχανικών της Φόρμουλας 1 που αλλάζουν ελαστικά, θέλοντας να σαρκάσει τη συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου iefimerida, η πρόεδρος της Βουλής φέρεται να προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε αλλαγή ελαστικού στο αυτοκίνητό της, ενώ παράλληλα επιτέθηκε φραστικά σε δυο γυναίκες που έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες του δεύτερου περιστατικού και επιχείρησαν να κινηματογραφήσουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Αιδηψού και απαίτησε να αλλάξουν το λάστιχο του αυτοκινήτου της. Ο υπάλληλος τής εξήγησε πως δεν έχει τα απαραίτητα εργαλεία για αυτή τη δουλειά, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της προέδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με το ίδιο
ρεπορτάζ, η κ. Κωνσταντοπούλου επέστρεψε δριμύτερη την επόμενη ημέρα και απαίτησε εκ νέου από τον υπάλληλο να αλλάξει το λάστιχο του οχήματός της.
Πηγή: skai.gr