Πανούσης: Με τις παρεμβάσεις μου στηρίζω πρωθυπουργό και κυβέρνηση

"Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω τον Πρωθυπουργό και συνολικά την Κυβέρνηση στο δύσκολο έργο της. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυθαίρετες ερμηνείες και ύποπτες στρεβλώσεις" διευκρινίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης Γιάννης Πανούσης με αφορμή το άρθρο του στα Νέα για την "Αριστερά του τίποτα" που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι επισημάνσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση, στο άρθρο του στα Νέα, είναι αυτονόητες. Η κυβέρνηση, διά των αρμοδίων υπουργών της, έχει την απόλυτη ευθύνη σχετικά με την αστυνόμευση, την τήρηση της έννομης τάξης και τη διασφάλιση της νομιμότητας" δήλωσε από την πλευρά της, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στο επίμαχο άρθρο του, ο κ. Πανούσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "όποιος θεωρεί ότι Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα, τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με τη Δημοκρατία".

Διερωτάται δε, "πώς νοούν οι καθαρόαιμοι την Αριστερή Αστυνομία, να καίγονται οι αστυνομικοί από τους κουκουλοφόρους;"

Σύγχυση και απορίες προκαλεί το άρθρο του Γιάννη Πανούση κατά τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια που εκτιμά ότι οι προσωπικές επιλογές του Πρωθυπουργού επανέφεραν εικόνες καταστροφής και βανδαλισμού στους δρόμους των πόλεων.

Για "ατόπημα" του υπουργού να «απευθύνεται στην κυβέρνηση μέσω πρωτοσέλιδου άρθρου έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.


Πηγή: skai.gr