Έντονες αντιδράσεις για τις αποκαλύψεις περί προσλήψεων Κατρούγκαλου

Αντιδράσεων συνέχεια την Κυριακή για τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, μετά τις νέες αποκαλύψεις του Βήματος ότι προσέλαβε τέσσερις από τις συνεργάτιδες του επιτρέποντας τους μάλιστα να συνεχίσουν να ασκούν παράλληλα και τη δικηγορία.

Άκρως ειρωνική η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ότι ο κ. Κατρούγκαλος γεφυρώνει τις πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές και πολιτικές. Και τώρα είναι έτοιμος για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης σε υγιείς βάσεις!

Σχετικά με την κάλυψη που παρέσχε ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό του, η Χαρίλαου Τρικούπη επισημαίνει ότι «η σκληρή προστασία με την οποία τον περιβάλλει ο πρωθυπουργός απηχεί προφανώς την ταύτισή τους στο πλαίσιο του νέου πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»

Μιλώντας στα όργανα του Ποτάμιου ο Σταυρός Θεοδωράκης αναφέρθηκε στον κ. Κατρούγκαλο, χωρίς να τον κατονομάσει, διερωτώμενος «σε τι διαφέρει από τους προηγούμενους αυτή η κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει τον κρατικό μηχανισμό ως εκλογικό λάφυρο, που βάζει αποτυχημένους πολιτευτές στις γενικές γραμματείες και τα παιδιά του κόμματος συμβούλους στα υπουργεία; Ποια είναι μέχρι σήμερα η σύγκρουση με τα συμφέροντα, που είναι το νέο ήθος; Η ταρίφα 12% στην αντιμνημονιακή δημαγωγία;...»

«Δεν υπάρχει νομικό και ηθικό ζήτημα... εκπλήρωσε το ηθικό του δικαίωμα και επιταγή να προασπίζεται τους εργαζομένους ενάντια στο μνημόνιο» ανέφερε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.


Πηγή: skai.gr