Νέες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο από Το Βήμα

Σε νέες αποκαλύψεις για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο προχωρά το Βήμα.
 
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, προσέλαβε τέσσερις από τις συνεργάτιδες του, επιτρέποντας τους μάλιστα να συνεχίσουν να ασκούν παράλληλα και τη δικηγορία.
 
Απαντώντας, το Μαξίμου αναφέρει ότι η επιλογή των τριών δικηγόρων έγινε λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης που είχε μαζί τους ο κ. Κατρούγκαλος, καθώς και της ειδίκευσής τους στο δημόσιο δίκαιο, βασικό αντικείμενο του υπουργείου.

Σύμφωνα πάντα με κυβερνητικούς παράγοντες, στην τέταρτη δικηγόρο, όπως προκύπτει από την Διαύγεια, το ΔΣ της εταιρείας «Κοινωνία της Πληροφορίας» αναθέτει μια ιδιαίτερα σύντομη (τρίμηνη) σύμβαση, ενόψει των συσσωρευμένων νομικών εκκρεμοτήτων της εταιρείας αυτής.

“Πού είναι το σκάνδαλο;" διερωτώνται οι κυβερνητικοί κύκλοι, τονίζοντας ότι “είναι ντροπή η προσπάθεια εμπλοκής νέων επιστημόνων στη συνωμοσία σπίλωσης.”
 
Στο μεταξύ, πλήρη πολιτική στήριξη στον κ. Κατρούγκαλο παράσχει ο πρωθυπουργός. Σε συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας εκτιμά ότι ο υπουργός “έχει δώσει επαρκέστατες εξηγήσεις και το θέμα συντηρείται από την αντιπολίτευση για λόγους εντυπώσεων”.
Πηγή: skai.gr