ΠΑΣΟΚ: Ηθικός αυτουργός ο Καμμένος για τα συνθήματα των ΟΥΚ

Ηθικό αυτουργό των εθνικιστικών συνθημάτων των ΟΥΚ που ακούστηκαν στην παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την 25η Μαρτίου, χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο , με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον υπουργό Άμυνας ότι κατέφυγε εκ νέου σε μεγαλειώδη ψέματα, σπεύδοντας να δηλώσει ότι το επίμαχο βίντεο, στο οποίο ακούγονται τα συνθήματα, είναι περσινό, γεγονός που διαψεύστηκε άμεσα από την Eurokinissi, ενώ αναρωτιέται εάν το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση είναι το κοινό σημείο που ενώνει τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και Αν. Ελλ.

Πλέον όλοι τους πήραν είδηση, καταλήγει η ανακοίνωση

Αναλυτικά:

«Ο κ. Καμμένος μετά την κατακραυγή για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση αντί να αναλάβει τις ευθύνες του - γιατί αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός - κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε μεγαλειώδη ψέματα δηλώνοντας ότι το βίντεο είναι από τη περσινή χρονιά, πράγμα που διέψευσε αμέσως η Eurokinissi.

Τελικά αυτή είναι η συγκολλητική ύλη που ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: Το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση. Μόνο που πλέον όλοι τους πήραν είδηση».
Πηγή: skai.gr