Μητσοτάκης: Ο Βαρουφάκης είναι επικίνδυνος για τη χώρα

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς τον ως επικίνδυνο και ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον αντικαταστήσει.

«Είναι επικίνδυνος για τη χώρα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του προκαλεί προβλήματα (...) με στιλιστικές αναζητήσεις, και ατελείωτες συνεντεύξεις δεν γίνεται υπερήφανη διαπραγμάτευση» τόνισε στο Μega.

«Η Ελλάδα είναι απελπιστικά απομονωμένη, είναι μόνη της... Είναι από ασαφείς μέχρι γελοίες οι προτάσεις του, προκαλεί γέλιο όταν λέμε να καλωδιώνουμε τουρίστες για να παρακολουθούμε τη φοροδιαφυγή», πρόσθεσε.

«Η χώρα οδηγείται σε ύφεση, τα έσοδα είναι σε τραγική υστέρηση» προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ. Είναι ασταμάτητος, είναι ασυγκράτητος δεν ξέρει τι λέει» ανέφερε δε.

«Βαρουφάκης, Κατσέλη, Κοτζιάς, Παναρίτη ήταν σύμβουλοι του Παπανδρέου και τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει θέμα αρχηγού στη ΝΔ... Υπάρχει θέμα λήψης αποφάσεων με συλλογικότητα» σημείωσε.

«Υπάρχει συντονισμένη
επίθεση στον Γιάνη το Βαρουφάκη λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Eurogroup... ο κ. Μητσοτάκης λέει, ότι είναι επικίνδυνος, είναι επικίνδυνος για μια σειρά συμφέροντα, άρα είναι καλός… Στο πρόσωπο του κ. Βαρουφάκη χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Δημήτρης Βίτσας.

«Θα θέλαμε χρηματοδότηση για να βάλουμε τις βάσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης χωρίς μέτρα» τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας. «Οι φόροι πρέπει να πληρώνονται, αλλά πρέπει να έχουν και ανταποδωτικό χαρακτήρα» διευκρίνισε.
Πηγή: skai.gr