ΠΑΣΟΚ για τη ΣΣΕ ΔΕΗ - ΓΕΝΟΠ: Υποκρισία ότι δεν γνώριζε η κυβέρνηση

Για «πρωτοφανή και υποκριτικό ισχυρισμό της κυβέρνησης» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας κύκλους του Μαξίμου που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση δεν γνώριζε για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης μεταξύ της ΓΕΝΟΠ και της ΔΕΗ. 

«Επιτέλους λίγη σοβαρότητα. H κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει τη διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ. Μπορούσαν επίσης να πουν στην ΔΕΗ ΑΕ. να μην υπογράψει με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Δεν λένε τίποτα επί της ουσίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

«Επιπλέον δεν δηλώνουν διαφωνία ούτε πρόθεση επανόρθωσης. Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Λαφαζάνης και ήξερε και μπορούσε. Από την άλλη, ο επί της ουσίας συναρμόδιος υπουργός Οικονομικών, δήλωσε άγνοια κινούμενος στο προσφιλές του δόγμα της δημιουργικής ασάφειας. Ποιος τους πιστεύει;» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση.

«Ας σταματήσουν να ψεύδονται ασυστόλως στη κυβέρνηση και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και φυσικά να μην διανοηθούν να προχωρήσουν σε αύξηση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος» καταλήγει το κόμμα.

«Είναι αδιανόητα τα ψέματα που αραδιάζει στην ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, για να καλύψει τις προκλητικές αυξήσεις που ενέκρινε στους κομματικούς του φίλους, τον κ. Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους συνδικαλιστές της ΔΕΗ» δηλώνει η ΝΔ. 

Για υποκρισία και φαρισαϊσμό κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος σε σημερινή (Τρίτη) δήλωση με αφορμή τις αντιδράσεις για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην επιχείρηση.
Πηγή: skai.gr