Πάγκαλος: Γελοιοποιήθηκε ο Βαρουφάκης – Υπάρχουν τζιχαντιστές στον ΣΥΡΙΖΑ

Την αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ζητεί από τον πρωθυπουργό, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στον απόηχο του αδιεξόδου που σημειώθηκε στο Eurogroup της Δευτέρας. «Γελοιοποιήθηκε. .. Ήταν λάθος επιλογή. Είναι σοβαρό το λάθος πού διαπράττουν οι άνθρωποι, που διαλέγουν πανεπιστημιακούς για θέσεις τέτοιου είδους» δήλωσε στον BHMA FM.

«Εγώ θεωρώ ότι ίσως όχι ο κύριος Τσίπρας , ίσως όχι ο κύριος Βαρουφάκης , πού είναι βαθιά νυχτωμένος και δεν καταλαβαίνει και σε τι παιχνίδια έχει μπλέξει ίσως», πρόσθεσε.

«Η πολιτική είναι τέχνη, είναι μια τέχνη όπως είναι η ηθοποιία, όπως η ζωγραφική, η μουσική. Το ‘χεις ή δεν το χεις … Ο Τσίπρας το έχει, ο κ. Βαρουφάκης προφανώς δεν το έχει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

O πρώην υπουργός πρόσθεσε, ότι «μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες θρησκεύονται περί την έννοια της Επαναστάσεως. Αυτοί είναι τζιχαντιστές. Αυτοί δεν θέλουν να κερδίσουν. Θέλουν να χάσουν. Εγώ πιστεύω, ότι θέλουν να ηττηθούν. Εγώ δεν ξέρω αν είναι κυρίαρχη τάση, αλλά ότι υπάρχει η τάση αυτή, έχει ισχυρά ερείσματα, είναι τζιχαντιστές, είναι θρησκευόμενοι άνθρωποι. Η παράδοση της ελληνικής αριστεράς είναι η ήττα, το κλάμα και ο Ιαπετός και αυτοί θέλουν να συνεχίσουν έτσι».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο
στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη υπάρχουν «θεσιθήρες και διεφθαρμένοι από το ΠΑΣΟΚ και φαταούλες και λαμόγια. Ό,τι πιο σάπιο και διεφθαρμένο είχε το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εκεί. Είναι εκεί τώρα».
Πηγή: skai.gr