Μητσοτάκης για δημόσιο: Κυβέρνηση & Κατρούγκαλος κλείνουν το μάτι στην ανομία

Η κυβέρνηση, και προσωπικά ο υπουργός Αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υποκύπτουν στο λαϊκισμό και στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και κλείνουν το μάτι στην ανομία, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη συνάντηση του Γιώργου Κατρούγκαλου με την ΑΔΕΔΥ.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν μέσα σε ελάχιστες ημέρες να επιστρέψουν τη Δημόσια Διοίκηση σε άλλες εποχές... Καταργούν την αξιολόγηση, σταματάνε τον έλεγχο για τις παράνομες μονιμοποιήσεις και τους διορισμούς με πλαστά πιστοποιητικά, καταργούν το νέο, αντικειμενικό και αξιοκρατικό σύστημα επιλογής προϊσταμένων, τροποποιούν το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, κλείνοντας το μάτι στην ανομία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υποκύπτουν στο λαϊκισμό και στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους» πρόσθεσε ο βουλευτής.

«Οι μάσκες έπεσαν. Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους τη σιωπηλή πλειοψηφία τόσο των έντιμων και εργατικών δημοσίων υπαλλήλων όσο και της κοινωνίας» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.
Πηγή: skai.gr