Καμμένος: Στόχος μας η ενεργοποίηση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας

Την ενεργοποίηση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας εξήγγειλε ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

«Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο τους με νέα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά και συντήρηση των υφισταμένων. Στόχος μας, η ενεργοποίηση της Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε συγγνώμη από όλα τα στελέχη «για την οικονομική επίθεση που δέχθηκαν και την αγνόηση των αποφάσεων του ΣτΕ», τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος του ως ΥΠΕΘΑ είναι η αποκατάσταση των αδικιών.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε υπερήφανος που υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, διαβεβαιώνοντας για το αξιόμαχο των στελεχών.

Σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις στάθηκαν δίπλα στον πολίτη, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών του Norman Atlantic.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος μετά και το πρόσφατο τραγικό περιστατικό με το χαμό των δυο πιλότων του F-16 στην Ισπανία.


Πηγή: skai.gr