ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος σκέπτεται να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία (upd)

Να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταλήξει στην οριστική του απόφαση ωστόσο παλαιότερες δηλώσεις του για την γενιά των 30άρηδων που πρέπει να παίξουν το δικό τους ρόλο στις εξελίξεις φουντώνουν τα σενάρια για ένα συνέδριο ανανέωσης που θα περιλαμβάνει και το πρόσωπο του νέου προέδρου. 

«Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας», σημειώνεται εξάλλου σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Τονίζεται επίσης, ότι «ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών» και σημειώνεται, ότι «όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό».

«Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων», υπογραμμίζεται, τέλος, στην ανακοίνωση.


Πηγή: skai.gr - Γιάννης Καντέλης