Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί στις ίδιες ράγες του ευρωμονόδρομου

«Το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει τη μεγάλη δυσαρέσκεια και οργή του λαού μας για τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τον βύθισαν στην φτώχεια (...) εκφράζει σε μεγάλο βαθμό και την απατηλή ελπίδα, ότι η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική» , δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Ο γγ του ΚΚΕ εκτίμησε, ότι είτε αυτοδύναμη είτε συνεργασίας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα «κινηθεί στις ίδιες ράγες του ευρωμονόδρομου, των μειωμένων απαιτήσεων, των υποχωρήσεων και συμβιβασμών, των δεσμεύεσεων προς το μεγάλο κεφάλαιο (...) με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για τον λαό μας και την πατρίδα μας».

Για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «πολύ αρνητική εξέλιξη το γεγονός ότι ένα κόμμα ναζιστικό, με συγκεκριμένη εγκληματική δολοφονική δράση που έχει όλα αυτά τα χρόνια (...) διατηρεί ακόμα σημαντικά ποσοστά στο εκλογικό σώμα».

«Το ΚΚΕ θα δυναμώσει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του για τα οξυμένα εργατικά, λαϊκά προβλήματα», υποσχέθηκε ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι το κόμμα θα  αγωνιστεί ώστε «να δικαιωθούν οι ελπίδες και προσδοκίες του λαού και να απαλλαγεί από τον ζυγό των μονοπωλίων».


Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ