Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση με Στουρνάρα: Δύσκολη αλλά υπό έλεγχο η κατάσταση

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι υπό έλεγχο», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση, που είχε με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος τον ενημέρωσε για το τραπεζικό σύστημα και τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία.

«Η ΤτΕ σε συνεργασία με την ΕΚΤ στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες, στηρίζει τις καταθέσεις των Ελλήνων, όσο βέβαια και οι Έλληνες τηρούν τις δεσμεύσεις τους», διαβεβαίωσε ο κ. Θεοδωράκης.

«Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, γιατί έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο, που είναι η ευρωπαϊκή του πορεία που θα τονωθεί ακόμα περισσότερο με ένα δυνατό Ποτάμι» σημείωσε δε, επισημαίνοντας πως το Ποτάμι «ως υπεύθυνη δύναμη θέλει να εξασφαλίσει στις εκλογές ότι η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά της Ευρώπης και στηρίζεται από την Ευρώπη».

Καταδίκασε πάντως, τις «παραφωνίες, που ακούγονται από αριστερά και δεξιά, άνθρωποι που αμφισβητούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με λόγια επικίνδυνα και επιπόλαια, που δεν έχουν σχέση με την πραγματική θέληση του Έλληνα».

Τόνισε, επίσης
, ότι στη διακαναλική συνέντευξη του Ποταμιού, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, θα παρουσιαστεί το πλαίσιο στο οποίο πιστεύει το κόμμα του, ότι πρέπει να συνεχίσει να κινείται η χώρα μας με συγκεκριμένες προτάσεις και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την ΕΕ.
Πηγή: skai.gr