Κλείσιμο

Επίθεση Πιπιλή σε ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Χιωτίδη περί δραχμής (video)

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε μέσω Τwitter η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Γιώργου Χιωτίδη, περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή.

«Συγγνώμη για τον κρόκο Κοζάνης ξέρουμε, ότι είναι θαυματουργός. Η Μακρή και ο Χιωτίδης τρώνε κάτι άλλο;» δήλωσε ειρωνικά.

«Αληθεύει, ότι ο Τσίπρας και η Κουμουνδούρου ψάχνουν να βρουν, αν έκανε περιοδεία στην Κοζάνη ο Καμμένος;Τόσοι ψεκασμένοι τυχαίο;ΟΚ! Τελεία & παύλα», πρόσθεσε η κ. Πιπιλή.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε εξάλλου, και η ΝΔ, τη Δευτέρα για το θέμα. Σε ανακοίνωσή της, παραθέτει αυτούσια τη δήλωση του κ. Χιωτίδη, και καταλήγει λέγοντας να «τη μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης».


Σημειώνεται ότι κ. Χιωτίδης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Flash Κοζάνης να αναφέρει συγκεκριμένα ποια όπλα θα χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, επισημαίνοντας, ότι οι δηλώσεις του κόμματός του είναι αόριστες.

«Εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τελεία και παύλα. Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ..

Πηγή: skai.gr