Βενιζέλος: Να μην εξανεμιστούν οι θυσίες μας

Στο ξενοδοχείο Rodos Palace στη Ρόδο μίλησε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και το παρών έδωσε αρκετός κόσμος, στελέχη της αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγη ώρα νωρίτερα στους δημοσιογράφους της Ρόδου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζήτησε να επικρατήσει η περίσκεψη και η σωφροσύνη από τους πολίτες όταν βρεθούν ενώπιον της κάλπης.

Χαρακτήρισε επίσης αναγκαίο το γεγονός μην κάνουμε κανένα βήμα προς τα πίσω γιατί θα εξανεμιστούν οι θυσίες των πολιτών ενώ σημείωσε ότι στις 25 Ιανουαρίου η χώρα πρέπει να είναι ακέραιη και ο λαός κυρίαρχος.

«Είναι ανάγκη να έχουμε πολιτική σταθερότητα για να σταματήσει η αβεβαιότητα η οποία κάνει κακό και στον τουρισμό είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους δεν μπορεί να κάνει κανένα άλλο κόμμα και εξαπέλυσε επίθεση κατά των κκ Καμένου και Θεοδωράκη λέγοντας ότι δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτούν και ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι η εγγυήτρια δύναμη για μια πολιτική σταθερότητας.

Σε ερώτηση, για την ανεργία και τους ανέργους που ολοένα και αυξάνονται, σημείωσε ότι η πολιτική σταθερότητα είναι αυτή που θα δώσει θέσεις εργασίας γι αυτό και οι άνεργοι πρέπει να στηρίξουν ΠΑΣΟΚ.

Για τους δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα απογοητευτούν σύντομα αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, αναζητούν τον παράδεισο αλλά ίσως βρεθούν αντιμέτωποι με την κόλαση.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ