Κλείσιμο

ΣΥΡΙΖΑ προς Σταμάτη: Η ΝΔ φορολογεί από το πρώτο τετραγωνικό

«Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον κ. Σταμάτη ότι η ΝΔ φορολογεί την ακίνητη περιουσία από το πρώτο τετραγωνικό. Η υποκρισία και το θράσος όσο μεγάλο κι αν είναι δεν μπορεί να σκεπάσει το έγκλημα που διέπραξε ο κ. Σαμαράς σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού» απάντησε στον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του με φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας αλλά «δεν τόλμησε να αναφέρει ποια θεωρεί μεγάλη ακίνητη περιουσία ώστε να το ακούσουν με τα αυτιά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Απαντώντας εξάλλου στην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «ετοιμάζεται να φορολογήσει τους πολίτες με 60% και να δημεύσει τις περιουσίες της μεσαίας τάξης», ο εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «αφορολόγητα ασύστολα ψεύδη που γι’ αυτό τα εκφωνεί με άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ.»

«Οι έλληνες πολίτες,
όμως, είναι αυτοί που υπέστησαν την άγρια φορολογική αφαίμαξη από τον κ. Σαμαρά. Είναι αυτοί που είδαν τα παιδιά τους να μεταναστεύουν, να χάνουν τις δουλειές τους, να αρπάζουν τις λιγοστές καταθέσεις τους, να γίνονται νοικάρηδες στα σπίτια τους. Τον έμαθε για τα καλά τον κ. Σαμαρά ο ελληνικός λαός και τον περιμένει στη κάλπη.» καταλήγει ο κ. Σκουρλέτης.

Πηγή: skai.gr