Παρέμβαση Καραμανλή: Θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Σαμαρά

Πλήρη πολιτική στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά για «να μη πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών» παρέσχε με παρέμβασή του ο Κώστας Καραμανλής 11 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του  ο κ. Καραμανλής, «θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

Όπως τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, «ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης. Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών». 

«Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά» προσθέτει ο κ. Καραμανλής.

Η δήλωση Καραμανλή:

«Ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις.
Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης. Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών. Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

Πηγή: skai.gr