Τσίπρας: Να μεγιστοποιήσουμε την εκλογική μας νίκη για αυτοδυναμία

Στην εικόνα που πρέπει να έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «πρέπει να προσέξουμε την παρουσία μας στα ΜΜΕ, και να μην δίνουμε την εικόνα ότι είμαστε μέρος του παλαιού.»

Σχετικά με τους στόχους που βάζει το κόμμα για την εκλογική μάχη, ο κ. Τσιπρας είπε «πρέπει να μεγιστοποιήσουμε την εκλογική μας νίκη για να είμαστε αυτοδύναμοι στην επόμενη Βουλή».

Επίσης, επισήμανε πως αυτό «που θα κρίνει τελικά αν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, που λενε ορισμένοι, σχετίζεται και με το αν θα επιτρέψουμε να εμφανισθούν φαινόμενα τύπου ΠΑΣΟΚ».

Αναφερόμενος εξάλλου στο θέμα των συμμαχιών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε «πως δεν μπαίνουμε σε λογική παζαριών, δεν τάζουμε εκλογικές θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας», τοποθέτηση που σύμφωνα με πληροφορίες αφορά και τον Φώτη Κουβελη.

Επίσης, συζητείται η πρόταση του κ. Τσίπρα οι 50 από τις 450 υποψηφιότητες να είναι μη κομματικά στελέχη και στις 3 και 4 Ιανουαρίου να διεξαχθεί το διαρκές Συνέδριο του κόμματος.

Πηγή: skai.gr