Στρατούλης: Δεν πέρασε η αλήθεια από το πόρισμα του εισαγγελέα

«Δεν πέρασε η αλήθεια από το πόρισμα του εισαγγελέα» επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης για την υπόθεση Χαϊκάλη.

«Είπαμε ότι πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να φτάσει το μαχαίρι μέχρι στο κόκαλο... Ούτε υιοθετώ, ούτε απορρίπτω τις καταγγελίες Χαικάλη...» τόνισε ο βουλευτής. Διευκρίνισε πάντως ότι «ό,τι λεει ο Μανώλης Γλέζος το λέμε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Να μην κάνουμε τους δικαστές, είμαστε σε προεκλογική διαδικασία» σημείωσε από την πλευρά του για την υπόθεση Χαϊκάλη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος. «Ο κόσμος δεν πρέπει να πάει στις εκλογές ούτε με φόβο, ούτε με δημαγωγία» επισήμανε.

«Ευτυχώς βρέθηκε ο Μανώλης Γλέζος και σώσαμε την τιμή της πολιτικής» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου. «Όταν τα φώτα του πλανήτη είναι στραμμένα στη χώρα, κάναμε εξαγωγή γελοιότητας, κρίνεται το πολιτικό σύστημα, η δημοκρατία και ένας λαός» πρόσθεσε. «Ποιοι ήταν αυτοί που μιλούσαν για αργυρώνητους και κουμπαράδες;» διερωτήθηκε η βουλευτής.

«Δεν θα συναινέσουμε στη συνέχιση της αδιέξοδης πολιτικής» τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης για την Προεδρική εκλογή.
Πηγή: skai.gr