Βουλή: Χωρίς συνέπειες οι δηλώσεις Βουδούρη - Παραστατίδη

Χωρίς συνέπειες διευθετήθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις Οδυσσέα Βουδούρη Θεόδωρου Παραστατίδη για όσους βουλευτές ψήφισαν «όχι» στον προϋπολογισμό και «ναι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ των κ. Βουδούρη και Παραστατίδη και των συναδέλφων τους.

«Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να με βάλει σε ψηφοδέλτιο» τόνισε ο Θεόδωρος Παραστατίδης, προσερχόμενος στην επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, με αφορμή επικρίσεις των συναδέλφων του.

«Δεν μπορούμε να συστήσουμε σε κανέναν συνάδελφο τι θα κάνει», δήλωσε ο κ. Παραστατίδης, ενώ πρόσθεσε ότι υπήρξε κακή ερμηνεία της δήλωσης. «Υπήρξε ατυχής διατύπωση» επανέλαβε.
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, που ζήτησε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παραστατίδης ανέφερε ότι σέβεται τον κ. Γλέζο και την προσφορά του.

Μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής Οδυσσέας Βουδούρης επανήλθε στο θέμα περνώντας όμως στην αντεπίθεση, και υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που καταγγέλλουν την ύβρη ανατροφοδοτούν την ύβρη» και τους κάλεσε να ανακαλέσουν «εμείς ανακαλέσαμε ας ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς» είπε.

Πηγή: skai.gr - Πηνελόπη Γκάλιου