Ανασκευάζει η Γιαταγάνα για την υπόθεση Χαϊκάλη, επιφυλάξεις Μακρή

«Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες», διευκρινίζει με νεότερες δηλώσεις της η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα, μετά από δηλώσεις της σε δημοσιογράφους η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο η υπόθεση να είναι στημένη.

Στις νέες της δηλώσεις, η κ. Γιαταγάνα διευκρινίζει ότι δεν γνωρίζει αν και δεν υπαινίχθηκε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει ως και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των ΑΝΕΛ Πανου Καμμένου.

Νωρίτερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν πως τη Δευτέρα θα κινηθούν νομικά εναντίον της κ. Γιαταγάνα και διευκρίνισαν πως ο κ. Αποστολόπουλος «αποχώρησε» από το κόμμα από την άνοιξη του 2013. Στη συνέχεια όμως, ικανοποιημένοι από την ανασκευή των δηλώσεών της, δήλωσαν πως δεν θα καταθέσουν μήνυση.

Εν τω μεταξύ, τις επιφυλάξεις της για την υπόθεση εξέφρασε η επίσης ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην μέλος της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Tηλε-Επιλογές» των Σερρών είπε ότι γνωρίζει τα πρόσωπα που εμπλέκονται και τόνισε ότι ο κ. Αποστολόπουλος ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Πάνου Καμμένου.

Σημείωσε μάλιστα ότι «αν αποδειχθεί μετά τις εκλογές ότι δεν είναι αλήθεια, οι ΑΝΕΛ θα έχουν μπει στην Βουλή ξεγελώντας τον ελληνικό λαό και αυτοί θα έχουν βουλευτική ασυλία. Γι' αυτό πρέπει η δικαιοσύνη να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση».
Πηγή: skai.gr